Eurofitness Qui Som?

Eurofitness és un equip jove d’apassionats per l’activitat física de les persones. La nostra missió és millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l’activitat física i les relacions socials. Per fer-ho possible, disposem d’unes instal·lacions modernes i adaptades, per garantir la satisfacció de tots els perfils d’usuaris, i una vocació orientada a promoure l’activitat física i social. #yosoyEurofitness

Els nostres valors

Actitud de Servei

Tots els treballadors de Eurofitness tenen gravada la vocació d’atendre a cada soci de forma exclusiva i propera, atenent sempre a les seves necessitats des del moment de l’entrada al club. Cada soci és exclusiu i mereix ser tractar com a tal.

Professionalitat

Des de la formació fins a la prestació del servei, l’equip Eurofitness treballa de manera competent i sent coneixedor de lo important que són pel desenvolupament de la salut de cada soci.

Equip

A Eurofitness som conscients que només treballant en equip i ajudant-nos des de cada àrea del club, arribarem a satisfer totes les necessitats del servei que s’ofereix als socis.

Evolució

A Eurofitness estem en constant evolució i renovació. Les tendències del fitness van a un ritme frenètic i tot l’equip és conscient que és necessari renovar-se o morir.

Formació

A Eurofitness tenim un programa de formació interna per a que tots els treballadors de cada àrea vagin millorant el seu currículum personal i professional. O et formes o et desinformes amb el temps.

Passió

La vida sense sentir a cada instant no té sentit, la passió és el que ens dóna ales per poder oferir-vos el millor de tots nosaltres. Treballa del que t’apassioni i no tindràs que treballar mai més.

Actitud de Servei

Tots els treballadors de MS tenen gravada la vocació d’atendre a cada soci de forma exclusiva i propera, atenent sempre a les seves necessitats des del moment de l’entrada al club. Cada soci és exclusiu i mereix ser tractar com a tal.

Professionalitat

Des de la formació fins a la prestació del servei, l’equip MS treballa de manera competent i sent coneixedor de lo important que són pel desenvolupament de la salut de cada soci.

Equip

A MS som conscients que només treballant en equip i ajudant-nos des de cada àrea del club, arribarem a satisfer totes les necessitats del servei que s’ofereix als socis.

Evolució

A MS estem en constant evolució i renovació. Les tendències del fitness van a un ritme frenètic i tot l’equip és conscient que és necessari renovar-se o morir.

Formació

A MS tenim un programa de formació interna per a que tots els treballadors de cada àrea vagin millorant el seu currículum personal i professional. O et formes o et desinformes amb el temps.

Passió

La vida sense sentir a cada instant no té sentit, la passió és el que ens dóna ales per poder oferir-vos el millor de tots nosaltres. Treballa del que t’apassioni i no tindràs que treballar mai més.